Findool Vertegenwoordigingen

Bewindvoering, mentorschap, curatele, Een hele geruststelling!

Nalatenschapsbeheer

Nalatenschapsbeheer heeft betrekking op de zaken die na uw overlijden uitgevoerd moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van uw uitvaart, maar ook aan bijvoorbeeld de mogelijke verkoop van uw huis of het regelen van de aangifte erfbelasting. Wanneer u voor dit laatste niets heeft vastgelegd, laat u het aan uw erfgenamen over om hier samen uit te komen. De persoon die uw nalatenschap afwikkelt heet een executeur(-testamentair).
In uw testament legt u vast wie u als executeur wilt benoemen na uw overlijden. Dit kan iemand zijn uit uw naaste omgeving, uw erfgenamen of - als u hun daar niet mee wilt belasten - een professionele executeur van Findool. Wel is het van belang dat u wilsbekwaam bent op het moment dat u bij de notaris uw testament opstelt; de notaris zal dit ook controleren.
U kunt in uw testament vastleggen wat u van de executeur verwacht. Ook kunt u meerdere executeurs benoemen die ieder een bepaald deel van uw nalatenschap regelt. Heeft u geen erfgenamen of denkt u dat de afwikkeling van uw nalatenschap problemen kan opleveren in de familie, dan kunt u Findool laten benoemen als uw executeur. Wij zorgen er dan voor dat uw nalatenschap wordt afgewikkeld zoals u voor ogen hebt.

 

Meer informatie?

Ondersteuning of hulp nodig? Meld je vrijblijvend bij ons aan. Of neem contact met ons op.

 

AANMELDEN

 

 

Contact informatie

Postbus 112, 7440 AC Nijverdal
Tel: 0548 88 20 15 (voor cliënten)
Tel: 0548 76 00 31 (voor professionals)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

U bent van harte welkom op ons kantoor, maar maak van te voren wel even een afspraak.

Erkenningen