Findool Vertegenwoordigingen

Bewindvoering, mentorschap, curatele, Een hele geruststelling!

Onze waarden

Menselijk 

Natuurlijk heeft onze aanpak vaste structuren. Dat geeft snel duidelijkheid en houvast voor iedereen. Tegelijkertijd beseffen we ook: ieder mens is anders. Net als elke situatie. We zetten de mens centraal, niet de regels en de formulieren. We luisteren. We leven ons in. We gaan in gesprek en staan open voor overleg. We sparren met elkaar: de cliënt, de hulpverleners en wij. En we proberen er binnen alle redelijkheid samen uit te komen. Onze benadering van iedere cliënt is persoonlijk maatwerk. 

Benaderbaar

Papier is geduldig. Mail en telefoon zijn snel en makkelijk. Maar rechtstreeks persoonlijk contact is het kloppende hart van alles. Samen om tafel gaan als dat nodig (of beter) is. Met de cliënt, vertrouwenspersoon, hulpverlener(s),  familie, beslissers… We zitten er bovenop als de situatie daar om vraagt. En we staan ervoor open als een betrokkene ons persoonlijk wil spreken. Van afstand houden is nog nooit iemand beter geworden.   

Authentiek

Een goed gevoel bij wat we doen: dat is belangrijk voor ons. Daarom blijven we dichtbij onszelf. Vanzelfsprekend houden we ons aan de wettelijke kaders en de rechterlijke afspraken. Maar als een regeling naar ons idee onterecht is en indruist tegen de belangen van onze cliënt(en), dan komen we in het geweer. Ook als we denken dat we de platgetreden paden beter links kunnen laten liggen. Daar kunnen we behoorlijk eigenzinnig in zijn. So what?  

Duidelijk

We werken met andermans geld. Vertrouwen is dan ook de basis voor alles wat we doen. En vertrouwen krijg je niet; dat moet je verdienen. Daarom zeggen we wat we doen. En doen we wat we zeggen. We zijn duidelijk over wat de cliënt wel én niet van ons kan verwachten. Integer, open en transparant over ons doen en laten. Niet zozeer omdat we dit verplicht zijn. Maar vooral omdat dit voor iedereen het beste werkt. 

Met plezier 

Het zijn niet altijd de meest leuke situaties waarmee we te maken hebben. Dit wil niet zeggen dat we geen plezier hebben in ons werk. Integendeel! Bij Findool werken we met een enthousiast team van leuke mensen. Af en toe een gezonde portie humor mag best: zo kun je er weer tegen. De uitdaging om voor de cliënt tot het gaatje te gaan geeft energie én voldoening. Net zoals natuurlijk het behalen van goede resultaten voor onze cliënten. Dus jazeker; plezier is een vaste waarde in ons werk.

Meer informatie?

Ondersteuning of hulp nodig? Meld je vrijblijvend bij ons aan. Of neem contact met ons op.

 

AANMELDEN

 

 

Contact informatie

Postbus 112, 7440 AC Nijverdal
Tel: 0548 88 20 15 (voor cliënten)
Tel: 0548 76 00 31 (voor professionals)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

U bent van harte welkom op ons kantoor, maar maak van te voren wel even een afspraak.

Erkenningen